Ik kwam bij Nynke in verband met burn-out klachten. Ik was nog niet uitgevallen, maar had al wel hulp gezocht. Met Nynke ben ik aan de slag gegaan om te voorkomen dat ik verder weg zakte en echt uitviel. En dat is gelukt. Nynke haar manier van begeleiding is warm, maar ook confronterend soms. Dat hielp mij om mijn eigen ongezonde gedrag te doorzien en aan te pakken. Ik weet zeker dat ik zonder deze begeleiding uiteindelijk wel thuis was komen te zitten. Ik ben blij dat dat niet is gebeurd. Nog steeds heb ik veel aan de oefeningen, meditaties en de inzichten die ik heb gekregen. 

Esther


Nynke heeft mij geholpen met mijn hulpvraag. Mijn vraag was of iemand mij kon helpen met het voorbereiden van een assessment. Ik wilde graag mijn kennis verbreden in gesprekstechnieken/vraagstelling in een rollenspel. Ik ben haar dankbaar voor de tijd die zij in mij heeft gestoken. Mede dankzij haar tips en coaching heb ik het assessment positief afgerond. 

Pim


Beste Nynke,

Je luisterde heel goed, nam de tijd en gaf me veel stof tot nadenken. Daarnaast gaf je me de tools om om te gaan met de dingen waar ik tegenaan liep. Je rust, kalmte en het luisterende oor wat je biedt, hebben mij enorm geholpen. Ik had een goed gevoel bij je en je begreep wat ik bedoelde. Hierdoor kon ik mijzelf zijn en makkelijk over dingen praten. Dankjewel voor je fijne begeleiding. 

Als ik weer ergens mee zit, kom ik zeker bij je terug. 

Manon


Lieve Nynke,

Ik ben met je in gesprek gegaan, omdat ik steeds tegen gedrag aanliep waar ik en anderen last van hadden. Vanaf het eerste moment voelde ik me prettig bij je. Je weet precies wat de vorige keren is besproken waardoor ik het gevoel krijg dat je oprecht geïnteresseerd bent. 

De meeste impact hebben de oefeningen gemaakt waarbij ik door jou in de ervaring werd gebracht en het gevoel daadwerkelijk moest toelaten. De emoties die er waren mochten er van jou zijn waardoor ik ze ook kon toelaten. Dat hielp uiteindelijk om het negatieve om te buigen naar het positieve. Wat mij aansprak is dat ik het gevoel heb gekregen dat ik er echt toe doe en mijzelf niet hoef weg te cijferen. Ik ben wie ik ben en dat mag ik ook gaan uitstralen. Dat inzicht kwam door de oefeningen en daarmee kan ik mijn eigen gedrag anders gaan doen. Ik was bang dat ik het in de praktijk niet zou kunnen toepassen. Toen heb jij voorgesteld een soort ankertje te maken en het een paar keer hardop uit te spreken. Dat helpt. Ook het gedicht wat ik van je kreeg hangt op mijn prikbord. 

Dank voor je betrokkenheid en oprechte begeleiding. 

Cindy


Wat prettig is aan Nynke haar begeleiding is dat ze goed luistert, ze vraagt door. Stelt kritische vragen en trekt conclusies. Daarnaast geeft ze praktische tips waar ik naderhand mee aan de slag kon. Tijdens de sessies hebben we meditaties gedaan waardoor ik met een open en ontspannen houding het gesprek in ging. Daarnaast hebben we ook geoefend met concreet nieuw gedrag. Dit hielp mij om het in de praktijk ook anders te gaan doen. 

Ik ben nu een aantal maanden verder en heb nog een paar gesprekken met Nynke gehad. Ik merkte dat ik toch soms weer terugviel in oud gedrag. Door een paar gesprekken hierover te hebben, lukt het mij nu nog beter om anders te reageren. Dat was wat ik graag wilde en dat is gelukt. 

Nynke; dank voor je betrokkenheid en goede begeleiding. 

Tot ziens,

Nadine