Ontwikkeling is een heel belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik voed me graag met mooie boeken, inspirerende films, teksten om over na te denken. En ook gewoon zaken waar ik blij van word! 

Ik deel ze graag met jou! 

Interessante Artikelen vind je hier. 


Alles is NU

Zo'n mooie tekst en goed om af en toe te luisteren. Misschien herken jij het ook wel dat je snel kunt verdwalen in je hoofd en bezig bent met dat wat was of dat wat nog komt. Vaak zorgt dat voor weinig meer dan piekeren. Dit nummer helpt mij om mijzelf er weer aan te herinneren meer in het NU te zijn. 


De jongen, de mol, de vos en het paard

Wat een fijn boek is dit. Een prachtig verhaal over goed genoeg zijn, liefhebben, hulp vragen, en de waarde van vriendschap. Ook fijn is dat het niet heel veel tekst bevat. De beelden zeggen soms meer dan genoeg. Zeker in een burn-out heb je vaak niet genoeg energie om dikke boeken te lezen. Dan is dit boek heel fijn. 

 


Elke dag luisteren!

Dit nummer bevat zoveel slimme, goeie tips! Gewoon elke dag luisteren voor jouw beste dosis positieve energie. 

 


Het vlindercircus

Een heel inspirerende kort film die ik in de coachopleiding voor het eerst zag. De manier waarop de circusdirecteur naar zijn artiesten kijkt, sluit aan bij mijn visie. Iedereen heeft unieke talenten. In training en coaching ga ik op zoek naar de unieke kwaliteiten van jou. Dat zet je in je kracht. 


De kracht van kwetsbaarheid

Vast niet de meest originele TED-Talk om hier te delen, maar wel een zeer krachtige boodschap en daarom de moeite meer dan waard.

Durf jij in de arena te stappen en jezelf te laten zien? 


Deeprelax Yoga Nidra

In de tijd dat ik in mijn burn-out zat, had ik veel last van slapeloosheid. Misschien herken je dat wel? Doodmoe zijn, maar ook uren 's nachts wakker liggen. Met een yoga nidra sessie kwam ik toch tot rust. Een aanrader, ook om voor het slapen gaan te doen of als je overdag een half uurtje over hebt.